МАГНЕЗИЕВ СКРАБ (ПИЛИНГ) ГЕЛ

Zechstein Original  100 ml / 200 ml / 500 ml
Магнезиевият скраб гел е отличен помощник в ежедневната борба със замърсената и проблемна кожа. Той почиства запушените пори и премахва мъртвите клетки, които подтискат естествения процес на клетъчно регенериране. Резултатите са  по-еластична и стегната кожа, порите се отварят и организмът си набавя необходимата доза магнезий.

Приложим при антицелулитен масаж, решавайки проблема с “портокаловата кожа”. Магнезият стимулира метаболизма на клетките и разгражда мастните депа, превръщайки ги в енергия. Кръвоносните съдове се разширяват и се подобрява кръвообръщението. Ускорява се отделянето на токсични вещества от организма и по този начин се засилва имуннта система.

Магнезиевият скраб гел има изключителен хидратиращ и антибактериален ефект, почиства и омекотява кожата.

Приложение:
За тяло: Преди къпане внимателно го втрийте в кожата по цялото тяло и най – вече, на местата, където кожата е най – грапава (напр. лактите и коленете), като едновременно с това масажирайте за да премахнете мъртвите клетки. Като резултат кожата остава гладка и омекотена. Голям ефект има при третиране на наранена кожа.
За лице: Магнезиевият скраб гел поддържа кожата на лицето мека и чиста. Нанася се леко върху навлажнената кожа на лицето и шията, като се избягва зоната около очите. Почти веднага се усеща затопляне, което се дължи на активните съставки в гела. След няколко минути гелът се отмива с вода, оставяйки кожата на лицето и шията еластична, гладка и чиста.

След почистване на кожата със скраб гел, не е необходима употребата на хидратиращ крем, тъй като самият гел има хидратиращ ефект и кожата няма да остане суха след употребата му.
Ползвайки магнезиевия скраб гел, вие правите три процедури в една: пилинг, почистване и хидратиране на кожата.